Istanbul - OD 99 EUR

Uporedi

Istanbul – jedini grad na svetu koji se prostire na dva kontinenta, nekadašnja prestonica 3 velika carstva: Rimskog, Vizantijskog i Otomanskog. Istanbul leži na Bosforu koji odvaja evropski deo Turske od njenog azijskog dela. Prvo je bio poznat kao Vizantion, kasnije kao Konstantinopolis i konačno kao Istanbul. Ne propustite da upoznate najslavniju građevinu Aja Sofiju koju je u 6. veku podigao imperator Justinijan i koja je služila kao najveći hrišćanski hram na svetu. Danas je najpoznatiji muzej u Turskoj.

 

horizontal-tabs

Slične ponude

Istanbul - Nova godina 2019

Istanbul - Nova godina 2019
Istanbul – jedini grad na svetu koji se prostire na dva kontinenta, nekadašnja prestonica 3 velika carstva: Rimskog, Vizantijskog i Otomanskog. Leži na Bosforu koji odvaja evropski deo Turske od njenog azijskog dela. Prvo je bio poznat kao Vizantion, kasnije kao Konstantinopolis i konačno kao Istanbul. Ne propustite da upoznate najslavniju građevinu Aja Sofiju koju je u 6 veku podigao imperator Justinijan i koja je služila kao najveći hrišćanski hram na svetu. Danas je najpoznatiji muzej u Turskoj.

Hotel Pine Bay Holiday Resort 5* - Kušadasi

Hotel Pine Bay Holiday Resort 5* - Kušadasi

5*

Hotel Pine Bay Holiday Resort se nalazi u Kamlimani zalivu, u Kušadasiju i potpuno je renoviran 2014. U ponudi ima privatnu plažu i sopstvenu marinu. Pored toga nudi 3 otvorena bazena, zatvoreni bazen, 4 dečija bazena, akva park sa 5 vodenih tobogana za odrasle i 2 vodena tobogana za decu, kao i veliki spa centar. Parking u okviru objekta Pine Bay može se besplatno koristiti. Privatni prostor na plaži opremljen je besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima.
  • Hotel se nalazi se na 6 km od centra Kušadsija, ima ukupno 655 soba raspoređenih u klubu i glavnoj zgradi.
240e

Hotel Palm Wings Ephesus Beach Resort 5* - Kušadasi

Hotel Palm Wings Ephesus Beach Resort 5* - Kušadasi

5*

Novootvoreni hotel Palm Wings Ephesus Beach Resort se nalazi na samoj peščanoj plaži, 12 km od centra grada i 145 km od aerodroma u Bodrumu. Hotel je u celosti renoviran 2015/16.godine. Sobe: Raspolaže sa 315 smeštanih jedinica, svaka standardna ima kupatilo (tuš/wc), fen, ketler za čaj i kafu, TV, telefon, mini bar, klima uređaj, sef i balkon.

Hotel Palm Wings Beach Resort 5* - Kušadasi

Hotel Palm Wings Beach Resort 5* - Kušadasi

5*

 Hotel Palm Wings Beach Resort nalazi se na sopstvenoj peskovitoj  plaži, 15 km od centra grada Kušadasi. Hotel nudi uvozna pića, a la cart restorani ako se koriste drugi put, sveže ceđeni sokovi, sobna usluga, masaža, salon lepote, frizer, telefon, bilijar, sportovi na vodi, internet. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni a  peškiri uz depozit.

Hotel Ilayda Avantgarde 4* - Kušadasi

Hotel Ilayda Avantgarde 4* - Kušadasi

4*

Hotel Ilayda Avantgarde nudi povoljan smeštaj na samo 50 metara od plaže u centru Kušadasija. Hotel nudi pogled na plažu, Egejsko more i marinu u Kušadasiju. Zamak Kušadasi je udaljen 5 minuta vožnje od objekta.Na raspolaganju su besplatan bežični internet i besplatan parking.

Pages