PEFKOHORI - leto 2019 - So.

Afroditi Beach Studios – Pefkohori

Afroditi Beach Studios – Pefkohori

Vila Afroditi Beach Studios se nalazi na samoj obali mora u strogom centru Pefkohorija. Izvrsna lokacija Afroditi beach studia Vam može pružiti nezaboravno letovanje. Ispred same vile se nalazi gradska plaža Pefkohorija, a takođe vila se nalazi na glavnom šetalištu. Studiji koja su u ponudi Rubicon Travela se nalaze na drugom spratu i pružaju nezaboravan pogled na pučinu kao i na drugi prst Sitoniju. Neki studiji imaju direktan pogled na more, dok neki studiji imaju bočni pogled na more. U podnožiju vile se nalazi bar „Kukuredu“, koji Vam pruža mogućnost relaksacije dok ste na plaži, a u večernjim satima mesto za odmor posle šetnje uz laganu muziku.Vilu preporučujemo svim tipovima gostiju, kako parovima, tako i društvu, a pogodan je i za porodice sa decom.Objekat ne poseduje sopstveni parking. Objekat ne poseduje sef. 

Vila Kariatis - Pefkohori

Vila Kariatis - Pefkohori
Vila Kariatis se nalazi na samom šetalištu u srtogom centru Pefkohorija, a udaljena je od plaze nepunih 30 metara. Obezbeđen je PARKING prostor za goste vile Kariatis (na 70m od vile). Objekat ne poseduje peškire.

Aparthotel Golden Sun - Pefkohori

Aparthotel Golden Sun - Pefkohori
Aoarthotel Golden Sun je po svojoj lokaciji, privatnosti, blizini mora (70 metara) kao I centra (100 metara), jedna od najtrazenijih objekata u Pefkohoriju. U sklopu hotela-apartmana nalazi se recepcija, BAZEN, pool bar, I izuzetno lepi I moderni studiji i apartmani. U ponudi su dvokrevetni studiji, trokrevetni studiji, četvorokrevetni studiji, kao I trokrevetni apartmani i četvorokrevetni apartmani, koji se nalaze na prvom i drugom spratu ove prelepe vile. U sklopu vile postoji manji parking, ali je našim gostima u slučaju prebukiranosti obezbeđen parking u blizini hotela. Izuzetna za porodice sa decom, kao i za parove i individualne turiste i društva.

Hotel Ammon Garden 3* - Pefkohori

Hotel Ammon Garden 3* - Pefkohori

3*

Hotel Ammon Garden 3 * se nalazi u mirnom delu Pefkohorija. Hotel je lociran ispod glavnog puta, oko 80m od plaže i oko 200m od centra Pefkohorija. Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto). Okružen je vrtom punim cveća, mediteranskog rastinja u kojem se nalazi bazen. Hotel ima recepciju, udoban dnevni boravak, snack bar, biblioteku. Hotel poseduje studije, koji imaju pristup za invalide. Studia sadrže malu kuhinju sa frižiderom, TV, telefon, fen za kosu, klimu (uključena u cenu studija), terasu. Studiji imaju peškire, posteljina se menja na 3 dana. Održavanje čistoće je svakodnevno (osim nedeljom). Studia su veličine 25– 35 m2 + terase. Terase su opremljene garniturom za sedenje, trokrevetni studiji gledaju direktno na bazen, dok četvorokrevetni gleda na ulicu i dvorišni deo.Raspolaže ograničenim brojem parking mesta.