ZAKINTOS avio - leto 2019 - Med.

Lesante Hotel & Spa 5* - Tsilivi

5*

Luksuzni hotel i spa centar Lesante ima 5 zvezdica i smešten je na samo 80 metara od plaže u Ciliviju. U ponudi ima 3 bazena, 2 hidromasažne kade i dečji bazen. Sobe sadrže plazma TV i besplatni bežični internet, a gosti mogu besplatno koristiti spa centar, saunu i fitnes centar.

Mediterranean Beach Resort 5* - Laganas

5*

MEDITERANEAN BEACH hotel sa 5 zvezdica , udaljen je 7km od grada Zakintosa. Nalazi se na peščanoj plaži koja je dugačka preko 4km. Hotel je u mirnom okruženju tako da je idealan za porodice sa decom.

Majestic Spa Hotel 4* - Laganas

4*

Hotel Majestic se nalazi na 400 metara od peščane plaže, u neposrednoj blizini noćnog života Laganasa. Nudi klimatizovane sobe koje obuhvataju LCD TV i balkon sa pogledom. Ovaj all-inclusive hotel sadrži spa centar sa hidromasažnom kadom i turskim kupatilom.

Sentido Louis Plagos Beach 4* - Tsilivi

4*

Hotel SENTIDO LOUIS PLAGOS BEACH nalazi se 300 m od peščane plaže Amboula na uzvišenju, 2 km od centra mesta Cilivi i 7 km od grada Zakintosa

Palazzo Di Zante Hotel 4* - Vasilikos

4*

PALAZZO DI ZANTE HOTEL nalazi se na 150 m od peščane plaže Mavracis na blagoj padini poluostrva Vasilikos, 15 km od grada Zakintosa, 17 km od aerodroma.

Zante Imperial Beach 4* - Vasilikos

4*

ZANTE IMPERIAL BEACH nalazi se na uzvišenju iznad plaže Mavracis (prekoputa hotela Lesante 5*),na poluostrvu Vasilikos,do koje se može stići stepenicama ili liftom, 15 km od grada Zakintosa, 17 km od aerodroma. Hotel ima 142 sobe.

Zante Royal Resort 4* - Vasilikos

4*

ZANTE ROYAL RESORT nalazi se 80 m od peščane plaže Mavracis ka kojoj se dolazi liftom, na blagoj padini poluostrva Vasilikos, 15 km od grada Zakintosa, 17 km od aerodroma. 

Zakantha Beach 4* - Argasi

4*

Hotel Zakantha Beach 4* se nalazi u mestu Argasi, na maloj šljunkovitoj plaži, do plaže ima par stepenika, na oko 500m od centra mesta i oko 3km od grada Zakintosa.

Diana Palace - Argasi

Diana Palace - Argasi

4*

Diana Palace hotel udaljen je od grada Zakintosa 3km, a od najbliže plaže 5min hoda.  Hotelski sadržaj: bazen, 2 bara, sala za doručak, lobi, recepcija, fitnes centar, igralište za decu, menjačnnica, parking, WiFi..

Best Western Zante Park 5* - Laganas

Best Western Zante Park 5* - Laganas

5*

Hotel Best Western Zante Park, sa 5 zvezdica, smešten je na svega 300 metara od plaže Laganas, najpoznatije plaže na Zakintosu. U ponudi ima moderne sadržaje i raznovrsne rekreativne aktivnosti.

Pages