Agios Joanis

Hotel Zefyros 2* - Pilion, Agios Ioannis

Hotel Zefyros 2* - Pilion, Agios Ioannis

2*

Hotel Zefyros 2* se nalazi u mestu Agios Ionannis,smešten na izvanrednoj lokaciji u blizini atraktivne peščane plaže Agios Ioannis na samo 50 metara od mora, u njegovoj blizini se nalaze restorani, barovi I marketi. Smešten na istočnoj obali oblasti Pilion u  podnožju planine Pilion , 55 km udaljen od grada Volosa, 25 km od ski centra Pilion.

Hotel Eleana 2* - Pilion, Agios Ioannis

Hotel Eleana 2* - Pilion, Agios Ioannis

2*

Hotel Eleana 2* je mirni porodični hotel nalazi se u  mestu Agios Ionannis,smešten na izvanrednoj lokaciji na atraktivnoj beloj peščanoj plaži Agios Ioannis na samo 50 metara od mora , i 5 minuta hoda od čuvene plaže Papa Nero, u njegovoj blizini se nalaze restorani, barovi I marketi. Smešten na istočnoj obali oblasti Pilion u  podnožju planine Pilion , 55 km udaljen od grada Volosa, 25 km od ski centra Pilion.

Hotel Belvedere 3* - Agios Joanis, Benices, Krf

Hotel Belvedere 3* - Agios Joanis, Benices, Krf

3*

Hotel Belvedere nalazi se u mestu Agios Ioannis,  preko puta šljunkovite plaže. Nalazi se na 16 km od grada Krfa, 15 km od aerodroma i oko 3 km od centra Benitsesa. U blizini hotela nalazi se bus stanica koja vozi do grada Krfa i obližnjih mesta, a dostupan je i taxi.

Hotel Marbella 5* - Agios Joanis, Krf

Hotel Marbella 5* - Agios Joanis, Krf

5*

 Hotel Marbella 5* se nalazi na plaži, okružen zelenilom u mestu  Agios Joanis Peristeron, 15 km južno od grada Krfa. Kaskadno je gradjen sa glavnom zgradom i bungalovima a renoviran je 2004god.

Hotel Primasol Louis Ionian Sun 4* - Agios Joanis Meliteon / Benices, Krf

Hotel Primasol Louis Ionian Sun 4* - Agios Joanis Meliteon / Benices, Krf

4*

Hotel PRIMASOL LOUIS IONIAN SUN HOTEL se nalazi na 50m od šljunkovite plaže (postoji podzemni tunel do plaže jer je magistrala ispred hotela), 3km od mesta Benices, 15km od grada Krfa i aerodroma. 

Hotel Aurora Beach 2* - Agios Joanis, Krf

Hotel Aurora Beach 2* - Agios Joanis, Krf

2*

Hotel Aurora Beach se nalazi na obali mora, na plaži u mestu Agios Joanis. Okružen je lepo uređenim vrtom i poseduje bazen, bar pored bazena i restoran. Hotel Aurora Beach je smešten na 2,5 km od Benicesa i na 15 km od grada Krfa. Udaljen je 16 km od Luke Krf i 14 km od aerodroma. Osoblje recepcije radi non-stop i može pomoći gostima prilikom iznajmljivanja automobila. U okviru objekta obezbeđen je besplatan parking.U ponudi ima klimatizovane sobe sa balkonima i besplatnim bežičnim internetom. Sve sobe hotela Aurora Beach uređene su u zemljanim nijansama i opremljene nameštajem od tamnog drveta ili kovanog gvožđa. Svaka soba sadrži frižider, TV i sopstveno kupatilo sa besplatnim toaletnim priborom.Gosti se mogu opustiti na sunčanoj terasi sa koje se pruža pogled na Jonsko more. Ležaljke na privatnoj plaži mogu se koristiti besplatno.Gostima je svakog dana na raspolaganju grčki doručak na bazi švedskog stola. Ručak i večera služe se u hotelskom restoranu, a bar na plaži nudi osvežavajuća pića i kafu.