Ammouliani

Vila Demi - Ammouliani

Vila Demi - Ammouliani
Vila Demi je udaljena oko 70 m od plaže Kalopigado, oko 100 m od najbolje plaže Alikes, a na 1.5 km od mesta Amuljani. Vila  se nalazi na blagom uzvišenju sa živopisnim ambijentom. 

Vila Limanaki - Ammouliani

Vila Limanaki - Ammouliani
Vila Limanaki Amouljani se nalazi u oblasti Alikes, na ostrvu Amouljani. Vila je udaljena oko 30 m od plaže. Svi studiji imaju pogled na more i poluostrvo Atos.

Vila Filiko 2 - Ammouliani

Vila Filiko 2 - Ammouliani
Vila Filko 2 se nalazi u centralnom delu ostrva Amuljani, na oko 200 m od plaže Galini i od plaže Limanaki. Vila se nalazi preko puta vile Filiko I, koja je takođe u našoj ponudi.

Vila Filiko 1 - Ammouliani

Vila Filiko 1 - Ammouliani
Vila Filiko I se nalazi u centralnom delu ostrva Amuljani, na oko 200m od plaže Galini i od plaže Limanaki. Sam izgled vile Filiko I i ambijenta oko vile, ostavlja utisak tradicionalih grčkih vila.

Vila Filipos - Ammouliani

Vila Filipos - Ammouliani
Vila Filippos nalazi se na ostrvu Amulijani izmedju Sitonije i Svete Gore. Sastoji se od 14 soba za 2,3 ili 4 osobe. Vila je udaljena 100 metara od mora. 

Hotel Agionissi Resort 4 * - Ammouliani

Hotel Agionissi Resort 4 * - Ammouliani

4*

Hotel Agionnisi Resort 4* nalazi se na kilometar i po od tradicionalnog sela ostrva Amouliani. Hotelski balkoni gledaju na lokalnu prirodu, more ili manastire Atosa. Ispred hotela Agionnisi resort 4* nalazi se betonirani deo plaže idealan za skupljanje školjki, a na 50 metar od hotela je Porto Agio plaža sa hotelskim beach barom, dok ćete laganom šetnjom od nekoliko minuta stići do najlepše plaže na ostrvu - Golden beach. Do ostrva se dolazi brodićem iz male luke Tripiti, nekoliko kilometara od Uranopolisa. U periodu od juna do septembra, trajekti kreću svakih sat vremena (cena - oko 1,5 eur po osobi i oko 10 eur po vozilu). Ukusno dizajniran i udoban hotel Agionnisi resort 4* pruža svojim gostima potpunu relaksaciju, harmoničan odmor i priliku da upoznaju Grčku tradiciju.69 ukusno uredjenih soba hotela Agionnisi Resort 4* opremljene su kupatilom sa tušem ili kadom, klima uređajem, mini barom, SAT TV, sefom, telefonskom linijom, radiom. Kuriozitet ovog hotela je aroma terapija u sobi koju na zahtev priprema osoblje.Sadržaj i usluge hotela: bazen na otvorenom, recepcija, mini market sa suvenirnicom, dečije igralište, sala sa video igrama, bar, bar na plaži kao i bar pored bazena, restoran, nezaboravne grčke večeri, ""Beauty Haven"" - spa centar sa mineralnom vodom, teretana, teniski teren, stoni tenis i fudbalski teren... Usluga u hotelu je polupansion (doručak - na bazi švedskog stola (samoposluživanje)  i večera - meni - izbor više jela). Sve sobe su opremljene kupatilom sa tušem ili kadom, klima uređajem, mini barom, SAT TV, sefom, telefonskom linijom, radiom. Jednokrevetna soba oko 25m2, Jednostavno i ugodno uređena, potpuno renovirana u 2009, koji se nalazi u šest bungalova zgrada. Obično bracni krevet za jednokratnu upotrebu.Standard room sea view oko 25m2, Jednostavno i ugodno uređena, potpuno renovirana u 2009, koji se nalazi u šest bungalova zgrada s pogledom na more. Pogodno za dve osobe (bračni ili dva kreveta)Standardna soba oko 25m2, Jednostavno i ugodno uređena, potpuno renovirana u 2009, koji se nalazi u šest bungalova zgrada. Pogodno za dve osobe (bračni ili dva kreveta)Porodična soba nalazi se u šest bungalova zgrada, dostupan u ograničenom broju. Sastoji se od jednog prostora s bračnim, obicnim  i pomoćnim krevetom, pogodno za 2 -4 osobe. Napomena:Udaljenost od plaže 50m Udaljenost od grada 1,50km Udaljenost od aerodroma 113kmOtvoreni bazen Zatvoreni bazen besplatno Ležaljke i suncobrani kraj bazena besplatno Ležaljke i suncobrani na plaži uz doplatu Iznajmljivanje peškira za plažu doplata 20(uz depozit) 

Hotel Ammouliani 3* - Ammouliani

Hotel Ammouliani 3* - Ammouliani

3*

Hotel Ammouliani 3* se nalazi na istoimenom ostrvu, 200m od luke Amouilani, preko puta Atosa, nekoliko minuta od grada Uranopolisa trajektom.Hotel Ammouliani je mali udoban hotel koji ima dva sprata, širok spektar prostranih soba, jednostavan stil. Renoviran 2013. godine (nameštaj, sala za doručak). Opis sobe:Sve sobe imaju klima uređaj, televizor, mini - frižider, tuš, fen, balkon / terasa.Jednokrevetna soba prilagođena za 1 odraslu osobu, sa bračnim krevetom.Dvokrevetna soba prilagođena za 2 odrasle osobe sa bračnim krevetom.Trokrevetna soba prilagođena za 3 odrasle osobe. Francuski ležaj i jedan odvojeni ležaj.Četvorokrevetna soba, bračni krevet i 2 odvojena ležaja ( ili jedan krevet i fotelja - krevet ).Porodična soba sa francuskim ležajem i 3 odvojena ležaja, odvojene kliznim vratima.Svakodnevno održavanje soba, promena posteljine 3 puta nedeljno. 

Hotel Sunrise 3* - Ammouliani

Hotel Sunrise 3* - Ammouliani

3*

Hotel Sunrise se nalazi na ostrvu Amuljani (Amulliani), koje pripada poluostrvu Atos. Hotel Sunrise se nalazi 300 m od luke. Na ostrvo Amuljani  se prelazi 10-minutnom vožnjom brodićem od luke Tripiti na Atosu do luke Amuliani (na svakih sat vremena). Hotel Sunrise se nalazi 30 m od peščano-šljunkovite plaže (do koje vode stepenice). Od Soluna je udaljen oko 125 km. Hotel Sunrise ima  46 soba.Hotelska ponuda: recepcija, sala za doručak, bar, TV sala, sef, bežični internet.Standardne sobe: klima uređaj, TV, telefon, frižider, fen, kupatilo, terasa.Ishrana: doručak (samoposluživanje, izbor više jela).