Asprovalta

Vila Katerina 2 - Asprovalta

Vila Katerina  2 - Asprovalta
Vila Katerina 2  u Asprovalti ima veliko dvorište puno zelenila i cveća i nalazi se na oko 100 m od plaže i na oko 800m od centra Asprovalte.

Vila Hristo- Asprovalta

Vila Hristo- Asprovalta
Vila Hristo nalazi se u centru Asprovalte na 30 m od glavog šetališta, iza kojeg se nalazi prelepa plaža. Vila Hristo raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim studijima, kao i četvorokrevetnim dupleksima. Svi studiji i dupleksi su opremljeni kuhinjom, kupatilom, TV i klima uredjajem koji se doplaćuje na licu mesta u iznosu od 5 eur dan.

Vila Asprovalta Studios - Asprovalta

Vila Asprovalta Studios - Asprovalta
Vila  Asprovalta studios nalazi se na oko 350 m od plaže i na oko 120 m od centra grada, prodavnica i kafića. Vila poseduje 21 studio i veliko ograđeno dvorište. Studiji su raspoređeni u dva bloka zgrada na prizemlju, prvom i drugom spratu. Studiji su kompletno renovirani i poseduju opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo, terasu klima uređaj koji se doplaćuje a licu mesta (5 €/dan), TV i Wi-Fi koji je dostupan u zajedničkim prostorijama vile. Natkriveni parking, roštilj i igralište za decu su još neke od pogodnosti koje ovaj komples pruža svojim posetiocima.

Vila Dina - Asprovalta

Vila Dina - Asprovalta
Vila Dina se nalazi u glavnoj ulici na oko 170m od plaže.Prednost vile Dina je idealna pozicija, nalazi se u glavnoj ulici u kojoj su butici, restorani, kafići, pekare, mesare, poslastičare, picerije... odnosno sva dešavanja. Vila ima veoma prostrane i luksuzno opremljene duplexe i apartmane i zato je preporučujemo većim porodicama. Zbog komfora i opremljenosti ove vile, gosti će se osećati kao kod svoje kuće.Tip smeštaja:1/4 apartman suite - u jednoj sobi bračni ležaj, u drugoj sobi kanabe i čajna kuhinja.1/5 duplex  - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i kanabe, u drugoj jedan bračni ležaj, i u trećoj prostoriji jedan običan ležaj. 1/6 duplex - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i kanabe, u drugoj jedan bračni ležaj, i u trećoj prostoriji jedan bračni ležaj. U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda. ​Grčki standard za normalni ležaj je 185cm-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185–200cm sa 120–155cm.Korišćenje klima uređaja, WI-FI interneta i peškira - BESPLATNO.

Vila Panorama - Asprovalta

Vila Panorama - Asprovalta
Vila Panorama se nalazi u samom centru Asprovalte na oko 200m od plaže. Vila se sastoji iz glavne zgrade i dva depadansa koji su okviru glavne zgrade. Usluga: Najam studia. Smeštaj : Vila Panorama raspolaže 1/2, 1/3 , 1/4 studima, kao i 1/4 i 1/5 duplex  apartmanima, koji sadrže kompletno opremljenu kuhinju, twc, terasu, klima uređaj , TV. Sadržaj : Vila poseduje svoj bar kao i besplatan wi-fi internet.Vila nema peškire.

Vila Kiriakos - Asprovalta

Vila Kiriakos - Asprovalta
Vila Kiriakos se nalazi u užem centru Asprovalte, ispod magistrale, oko 80m od plaže. Ne samo zbog dobre pozicije i blizine plaže,  vilu Kiriakos preporučujemo i zbog prostranih i odlično opremljenih duplex apartmana, od kojih svaki ima po četiri terase. Moderno opremljeni apartmani zadovoljiće potrebe gostiju koji vole da uživaju u  prostranim i lepim sobama. Vila ima manje dvorište i prostoriju za stvari. Korišćenje interneta i peškira je uključeno u cenu. Doplata za korišćenje klima uređaja je 5 € po danu.

Vila Dimitris - Asprovalta

Vila Dimitris - Asprovalta
Vila Dimitris  se nalazi u širem centru Asprovalte, pored glavnog šetališta, na oko 50 m od plaže.  Nalazi se na odličnoj poziciji, na samom šetalištu, svega par koraka od peščane plaže. Studiji su lepo opremljeni, većina njih je sa prelepim pogledom na more. Vila Dimitris poseduje dvorište sa roštiljem, kao i prostoriju za odlaganje prtljaga kada su smene. Korišćenje interneta je uključeno u cenu. Doplata za korišćenje klima uređaja je 6 € po danu.

Vila Irini - Asprovalta

Vila Irini - Asprovalta
 Vila Irini se nalazi u Asprovalti, u ulici koja izlazi na šetalište, na oko 70m od plaže.Vila je idealno locirana, nalazi se na samo nekoliko koraka od šetališta, u centralnom delu Asprovalte, od glavne ulice na svega 150m. U blizini vile nalazi se veliki broj taverni, kafića, barova na plaži i marketa, a nedaleko od nje je i veliki parking. Korišćenje interneta i peškira je uključeno u cenu. Doplata za korišćenje klime je 3 e po danu.