Guvija

Hotel Louis Corcyra Beach 4* - Guvija,Krf

Hotel Louis Corcyra Beach 4* - Guvija,Krf

4*

 Hotel LOUIS CORCYRA BEACH se nalazi na samoj plaži okružen zelenilom na istočnoj strani ostrva u zalivu Guvija, 8km od grada Krfa i 9km od aerodroma. 

Hotel Omiros 3* - Guvija, Krf

Hotel Omiros 3* - Guvija, Krf

3*

Hotel Omiros nudi smeštaj na samo 100 metara od kamenite plaže Guvije. Ima divan bazen i služi doručak na bazi švedskog stola. U zajedničkim prostorijama možete besplatno koristiti bežični internet.

Hotel Popi Star 2* - Guvija, Krf

Hotel Popi Star 2* - Guvija, Krf

2*

Popi Star se nalazi na samo 200 metara od plaže Guvije na kosmopolitskom Krfu i ima sobe sa balkonima koji gledaju na vrt i bazen. Mesto Guvija ima mnogobrojne restorane lokalne kuhinje, na 5 minuta šetnje od hotela. Osoblje recepcije, koja radi non-stop, vam može pružiti informacije o gradu Krfu i njegovoj tvrđavi iz XI veka, koji su udaljeni 7 km. Popi Star nudi klimatizovan smeštaj sa obiljem sunčeve svetlosti i elegantnim nameštajem. Satelitska televizija i frižider su standardne pogodnosti. Sve sobe imaju sopstvena kupatila i toaletni pribor. Besplatan privatni parking vam je na raspolaganju u okviru objekta. Hotel Popi Star nudi besplatan bežični internet i doručak na bazi švedskog stola.Možete ručati ili uživati u večeri od 4 jela u hotelskom restoranu, u kome se pripremaju i vegetarijanska jela. U spoljnom baru se služe pića i kafa, a tu je bar unutar hotela, koji radi non-stop.