Guvija

Hotel Gouvia 3* - Guvija, Krf

Hotel Gouvia 3* - Guvija, Krf

3*

Hotel Gouvia 3* se nalazi u zalivu Gouvia, na samo 150m od plaže. Od grada krfa, hotel je udaljen 6 km.Sadržaj: Bar, restoran, bazen, besplatan internet, parking.Opis soba: Kupatilo sa tuš kabinom, klima, frižider, TV, balkon. 

Hotel Galaxias 2* - Guvija, Krf

Hotel Galaxias 2* - Guvija, Krf

2*

Hotel Galaxiaas tradicionalnog stila nalazi se u mirnom mestu Gouvije, od grada Krfa ga deli 6 km. Okružen maslinjacima, udaljen 200 m od plaže,pruža sve uslove za miran odmor.Sadržaj: 24h dostupnu recepciju, lobi, restoran I salu za ručavanje, bar, TV salu, parking,bazen na otvorenom sa ležaljkama, parking, sef (besplatan).Opis sobe: Sve sobe poseduju balkon sa pogledom na hotelsku baštu,udobne I moderno opremljene sobe sadrže:kupatilo sa tuš kabinom, fen za kosu, telefon, TV, klima uređaj(uz doplatu 5 dnevno), frižider. Korišćenje Wifi interneta dostupano I besplatno u lobiju hotela. Mogućnost dodatnog ležaja.Ishrana: Doručak (švedski sto).

Hotel Corfu Palace 5* - Krf, Krf

Hotel Corfu Palace 5* - Krf, Krf

5*

Hotel Corfu Palace 5* se nalazi u samom centru grada Krfa, u bilzini arheološkog muzeja, gradske većnice, crkve sv. Spiridona i stare tvrđave.Sadržaj: Restoran, bar  kao i bar pored bazena, bazen na otvorenom i zatvorenom, bazen za decu i SPA.Opis soba: Klima, kupatilo sa kadom i fenom za kosu, minibar, sef, SAT TV, balkon (pogled more, bazen ili bašta ).Ishrana: Noćenje sa doručkom (švedski sto), uz mogućnost doplate za polupansion.

Hotel Louis Corcyra Beach 4* - Guvija,Krf

Hotel Louis Corcyra Beach 4* - Guvija,Krf

4*

 Hotel LOUIS CORCYRA BEACH se nalazi na samoj plaži okružen zelenilom na istočnoj strani ostrva u zalivu Guvija, 8km od grada Krfa i 9km od aerodroma. 

Hotel Omiros 3* - Guvija, Krf

Hotel Omiros 3* - Guvija, Krf

3*

Hotel Omiros nudi smeštaj na samo 100 metara od kamenite plaže Guvije. Ima divan bazen i služi doručak na bazi švedskog stola. U zajedničkim prostorijama možete besplatno koristiti bežični internet.

Hotel Popi Star 2* - Guvija, Krf

Hotel Popi Star 2* - Guvija, Krf

2*

Popi Star se nalazi na samo 200 metara od plaže Guvije na kosmopolitskom Krfu i ima sobe sa balkonima koji gledaju na vrt i bazen. Mesto Guvija ima mnogobrojne restorane lokalne kuhinje, na 5 minuta šetnje od hotela. Osoblje recepcije, koja radi non-stop, vam može pružiti informacije o gradu Krfu i njegovoj tvrđavi iz XI veka, koji su udaljeni 7 km. Popi Star nudi klimatizovan smeštaj sa obiljem sunčeve svetlosti i elegantnim nameštajem. Satelitska televizija i frižider su standardne pogodnosti. Sve sobe imaju sopstvena kupatila i toaletni pribor. Besplatan privatni parking vam je na raspolaganju u okviru objekta. Hotel Popi Star nudi besplatan bežični internet i doručak na bazi švedskog stola.Možete ručati ili uživati u večeri od 4 jela u hotelskom restoranu, u kome se pripremaju i vegetarijanska jela. U spoljnom baru se služe pića i kafa, a tu je bar unutar hotela, koji radi non-stop.