Ipsos

Hotel Yannis 3* - Ipsos, Krf

Hotel Yannis 3* - Ipsos, Krf

3*

Tradicionalno izgrađen hotel Yannis 3* je smešten u selu Ipsos, na svega 50 metara od plaže i centra odmarališta. U ponudi ima otvoreni bazen opremljen ležaljkama i suncobranima koga okružuju bujni vrtovi. Stari grad u Krfu udaljen je 15 km od hotela Yannis, a Međunarodni aerodrom Krf 16 km. Autobuska stanica i bankomat udaljeni su 50 metara od objekta. Raznovrsni barovi i restorani smešteni su pored luke, na svega 5 minuta hoda od hotela Yannis. 

Sobe poseduju balkon s kog se pruža pogled na more, TV i frižider. Gostima hotela Yannis 3* su na raspolaganju klima-uređaj i sef.

Kontinentalni doručak je na raspolaganju svakog dana. U sklopu hotela nalaze se restoran i bar. Osoblje 24-časovne recepcije može za vas organizovati iznajmljivanje automobila i bicikala. Gosti takođe mogu igrati stoni tenis ili bilijar. Besplatan bežični internet dostupan je u zajedničkim prostorijama.

Aparthotel Annaliza - Ipsos, Krf

Aparthotel Annaliza - Ipsos, Krf
Apart-hotel Annaliza je smešten na svega 150 metara od plaže u Ipsosu. U blizini se nalaze brojni barovi, restorani i prodavnice. Nedaleko od apart-hotela Annaliza nalazi se autobuska stanica koja nudi vezu sa Krfom, udaljenim 15 km. Sobe apart-hotela Annaliza poseduju potpuno opremljenu kuhinju, frižider, satelitsku televiziju i prostor za sedenje. Klima-uređaj je na raspolaganju uz doplatu. Svi apartmani sadrže velike balkone sa kojih se pruža pogled na bazen ili vrt.Kontinentalni doručak se služi svakog dana. Apart-hotel Annaliza poseduje bar, salon sa satelitskom televizijom i bilijarski sto. Na 24-časovnoj recepciji mogu se organizovati sportovi na vodi uz doplatu. U ponudi ima bazen i besplatan parking u sklopu objekta. Kraj otvorenog bazena nalaze se bar i predivna terasa za sunčanje sa travnatim i popločanim površinama. Pored toga na raspolaganju su vam besplatne ležaljke i suncobrani.