Metamorfozis

Hotel Golden Beach - Metamorfozis

Hotel Golden Beach - Metamorfozis

3*

- dva deteta do 16 god besplatno
-30m od plaže - Metamorfozis
- usluga u hotelu pun pansion
- standard sobe
- moguć smeštaj za 2-4 osobe
- klima, WiFi, peškiri, bazen...

 

Vila Makis House - Metamorfosis

Vila Makis House - Metamorfosis
 Vila Makis House je udaljena od plaže "Metamorphosis" na oko 250 metara.Vila Makis House se nalazi u lepom ambijentu, okružena zelenilom, palmama, maslinama i borovom šumom. Vila poseduje bazen  sa suncobranima i ležaljkama, letnjikovac sa roštiljem pored bazena i igralište za decu.  Makis House poseduje različite  smeštajnih jedinica koje su Idealne za pojedince, parove, porodice sa decom i veća društva.U dvorištu vile se nalazi besplatni privatni parking.

Hotel Village Mare 4* - Metamorfozis

Hotel Village Mare 4* - Metamorfozis

4*

Hotel Village Mare 4* nalazi se u mestu Metamorfozis, na Sitoniji. Hotel Village Mare 4* udaljen je 100 m od plaže, oko 2 km od centra Metamorfozisa i 80 km od Soluna. 

Sve sobe imaju SAT TV, TWC sa fenom, terasu, krevetac (na upit, bez doplate), telefon, sef (uz doplatu na licu mesta), frižider, terasu i A/C. Standardne sobe su veličine cca 21 kvm i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili "francuski" ležaj i sofa). Porodične sobe (family room) su veličine cca 21-23 kvm i namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ili "francuski" ležaj i kreveti na sprat ili sofa na rasklapanje). Postoje dve različite vrste apartmana (u zavisnosti od broja osoba koje u njima borave). Apartmani namenjeni za 2-4 osobe su veličine cca 32-35 kvm se sastoje iz spavaće sobe (2 standardna ili "francuski" ležaj") i dnevnog boravka (2 sofe) koji nisu odvojeni vratima. Apartmani namenjeni za 5 osoba su veličine cca 42-45 kvm i sastoje se iz spavaće sobe ("francuski" ležaj) i dnevnog boravka (2 standardna ležaja i sofa). Ovi apartmani imaju i malu kuhinju. Mezonete su veličine cca 32-36 kvm (donji nivo cca 22-24 kvm i galerija cca 12 kvm) i namenjene su za 2-5 osoba (u donjem nivou se nalaze kreveti na sprat i sofa, a na galeriji "francuski" ležaj). Mezonete koje se nalaze u novoj zgradi, na donjem nivou imaju 2 standardna ležaja, a na galeriji "francuski" ležaj". Oba tipa mezoneta se prodaju po istoj ceni, a agencija nema informaciju koja će soba biti dodeljena od strane recepcije.

Hotel Simeon 3* - Metamorfozis

Hotel Simeon 3* - Metamorfozis

3*

Hotel Simeon 3* je mali porodični hotel nalazi se u srcu Sitonije, u prelepom okruženju malog gradića Metamorfozis.

Svojim gostima nudi apsolutni mir i opuštanje na 70-tak metara od mora. Hotel Simeon 3* ima ukupno 60 soba rasporedjenih u tri zgrade. Sve sobe su opremljene klima uredjajem, telefonom, malim frižiderom, balkonom, kupatilom sa tuš kabinom. Standardne sobe: oko 25m2, namenjene za 2-2 osobe. Sadržaj hotela: recepcija, bar, restoran, sala sa kaminom, otvoren bazen...

Apartmani Metamorfozis - Metarmofozis

Apartmani Metamorfozis - Metarmofozis

Lokacija: Nalaze se u centru mesta, u blizini crkve i hotela Simeon i raspoređeni su u dve vile. Od plaže su udaljeni 160m (vila br. 1) odnosno 250m (vila br.2).

Opis: Apartmani Metamorfosis su jedni od najbolje opremljenih apartmana u našoj ponudi. Imamo trokrevetne apartmane, četvorokrevetne i petokrevetne duplex apartmane (nalaze se u vili br. 2), kao i šestokrevetne duplex apartmane  (nalaze se u vili br.1) koji imaju dve spavaće sobe i dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijskim delom. Svaki apartman poseduje opremljen kuhinjski deo sa šporetom, mikrotalasnom rernom, kupatilo, fen, TV, klima uređaj (uz doplatu, 5€ dnevno), veš mašinu, dasku za peglanje. Šestokrevetni apartmani u vili br. 1 imaju u dnevnom boravku trosed dok višekrevetni apartmani u vili br. 2 imaju u dnevnom boravku sofu kao i jednu manju sofu za dete do 7 godina starosti.

 

Vila Petridis Beach - Metamorfozis

Vila Petridis Beach - Metamorfozis
Apartmani su u malom kompleksu Vile Petridis beach-a nalaze se u neposrednoj blizini plaze u Metamorfozisu kao i  janisovog marketa. Ulicni parking je u neposrednoj blizini a na minut-dva hoda su i tri restorana, telefonska govornica kao i park sa deĉijim igralištem. Petridis Beach apartmani okruzeni su zelenilom, travnjakom i cvećem. Apartmani su funkcionalni, dobro opremljeni, imaju TV i klima uredjaje, prostrane spavaće sobe i lepe, velike balkone. U Petridis Beach-u postoji besplatan WiFi a tu je i velika natkrivena, zajedniĉka terasa za druzenja i igru dece.