Nea Vrasna

Vila Dimitris -Nea Vrasna

Vila Dimitris -Nea Vrasna
 Vila Dimitris je smeštena blizu peščane plaže, na nekih 80 metara. Poseduje veliko dvorište i sastoji se od glavne zgrade gde se nalaze studiji, duplex apartmani  i bungalova koji se nalaze u istom dvorištu. Supermarket Lidl je na samo 900m od vile

Vila Sula - Nea Vrasna

Vila Sula - Nea Vrasna
Vila Sula nalazi se nedaleko od vile Stavrula u Nea Vrasni na 150 m od plaže. Studiji i apartmani su rasporedjeni u prizemlju i na spratu. Vila raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima kao i četvorokrevetnim i petokrevetnim apartmanima. Svi smeštajni kapaciteti poseduju čajnu kuhinju, kupatilo, terasu, TV i klima uredjaj koji se doplaćuje na licu mesta ( 5 eur dan ).

Vila Stavrula - Nea Vrasna

Vila Stavrula - Nea Vrasna
Vila Stavrula se nalazi u mirnom delu Nea Vrasne na 50 metara od mora. Preko puta vile se nalazi super market Asos. Dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni studiji se nalaze na prvom spratu. Poseduju opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo, terasu klima uređaj koji se doplaćuje a licu mesta (5 eura/dan).

Vila Christina Village Luxury - Nea Vrasna

Vila Christina Village Luxury - Nea Vrasna
Vila Christina Village Luxury je udaljena oko 400m (nepunih 5 minuta hoda) od organizovane plaže i na oko 100m od crkve.Nalazi se u mirnom delu Nea Vrasne u prelepom ambijentu, besprekorno uredjenom dvorištu, okruženom zelenilom. Bezbroj detalja prilikom uredjaja ove vile, na kojima vlasnici očigledno nisu štedeli, čini ovu vilu jednom od najluksuznijih i najlepših u Nea Vrasni. Ambijent dvorišta upotpunjuju nekoliko roštilja, zajedničke garniture za sedenje, sadržaj za decu... Studiji i duplex-apartmani, moderno opremljeni, će svakako učiniti vaš boravak prijatnim. Na nepunih 400m od vile se nalazi trg sa dosta sadržaja: igralište za decu, poslastičarnica, pekara, mesara, mini market... Ispred vile je uredjen parking prostor.

Vila Xenia Palace - Nea Vrasna

Vila Xenia Palace  - Nea Vrasna
Vila Xenia Palace  se nalazi se na 100 m od plaže u Nea Vrasni. Usluga: Najam studia. Smeštaj: Vila raspolaže 1/2 i 1/3 studiima. Svi poseduju kuhinju, twc, terasu, TV i klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu).

Vila Smeraldo - Nea Vrasna

Vila Smeraldo - Nea Vrasna
 Vila Smeraldo  se nalazi u Nea Vrasni, udaljena oko 150m od plaže i 300m od AsprovalteVila Smeraldo ne samo da je novosagrađena, već je i jedna od najlepših vila u Nea Vrasni. Preporučujemo je zbog dobre lokacije, blizine plaže od koje je udaljena samo 150m i luksuzno opremljenih studija. Studiji su uređeni sa puno detalja i zadovoljiće ukuse svih gostiju koji vole da uživaju u sitnicama na njihovom letovanju u Grčkoj.

Vila Aleksandra - Nea Vrasna

Vila Aleksandra - Nea Vrasna
Vila Aleksandra nalazi se u Nea Vrasni, udaljena oko 70m od plaže, od Asprovalte oko 300m.Vila Aleksandra je stara nekoliko godina.  Vila se nalazi u blizini plaže, ima dvorište i odlikuju je lepo uređeni studiji i komforni apartmani. Nalazi se i blizu Asprovalte, do koje može da se prošeta plažom i šetalištem.

Vila Thalia - Nea Vrasna

Vila Thalia - Nea Vrasna
Vila Thalia je nova vila, u centralnom delu Nea Vrasne, na oko 100m od plaže. U vili se nalaze moderno sređeni studiji i apartmani, a u okviru vile je i uređeno dvorište sa roštiljem. Vila Thalia se preporučuje porodicama sa decom, a posebno četvorokrevetni studiji koji imaju krevete na sprat. Korišćenje interneta, klima uređaja i peškira je uključeno u cenu.

Vila Tasos - Nea Vrasna

Vila Tasos  - Nea Vrasna
Vila Tasos se nalazi na oko 40m od plaže i  jedna je od najlepših vila u Nea Vrasni. Na oko 900m je od Asprovalte. Ljubazni domaćini uredili su dvorište, vilu i studie sa puno ljubavi, topline i prefinjenog ukusa.  U svom sastavu ima studie na prvom spratu, predviđene za smeštaj tri i četiri osobe. Na drugom spratu nalazi se terasa sa koje se pruža divan pogled na more i Nea Vrasnu.Svi smeštajni kapaciteti nalaze se na prvom spratu.Higijenu u studiu gosti održavaju sami, promena posteljine na 5 (pet) dana.