Nikiti

Vila Blue & Orange - Nikiti

Vila Blue & Orange - Nikiti
Blue & Orange apartmani  u dva nivoa su na odličnoj poziciji u Nikitiju, predviđeni za smeštaj maksimalno 6 osoba, idealni za porodično letovanje. Deo su tipskog apartmanskog naselja. Nalaze se na samoj plaži (u apartmanskom naselju).

Hotel Danai Beach Resort 5* - Nikiti

Hotel Danai Beach Resort 5* - Nikiti

5*

Hotel Danai Beach Resort 5* nalazi se u mestu Nikiti, na srednjem prstu poluostrva Halkidiki, na Sitoniji. 

Hotel Elea Village 3* - Nikiti

Hotel Elea Village 3* - Nikiti

3*

Hotel Elea Village 3*  nalazi se na  oko 95 km od aerodroma u Solunu, oko 11 km od Neos Marmarasa, oko 9 km od Nikitija. Udaljen je oko 20 m od plaže.

Sadržaj hotela: Hotel pripada lancu Acrotel hotela, sastoji se od jedne glavne zgrade i više manjih i ima 80 soba i apartmana. Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kadom ili kadom, fen za kosu, balkon ili terasu, klima uređaj, TV, telefon, mini bar, sef. Apartmani se sastoje od dve odvojene prostorije i imaju isti sadržaj kao sobe. Od dodatnog sadržaja gostima su na raspolaganju recepcija, sef na recepciji, restoran, snack bar na bazenu, bar, bazen, bazen za decu, sportovi na vodi, parking.

Usluga: na bazi polupansiona (doručak i večera su na bazi švedskog stola – samoposluživanje)

Hotel Lily Ann Village 3* - Nikiti

Hotel Lily Ann Village 3* - Nikiti

3*

Hotel Lily Ann Village, još jedan u nizu Acrotel hotela (Athena Pallas i Elea Village), nalazi se u Nikitiju, udaljen od Soluna oko 80 kilometara. Od peščane plaže je udaljen oko 550 metara i isto toliko od centra ovog letovališta. Ovaj odličan hotel, što bi Englezi rekli, “Best value for the money”, predstavlja odličan izbor za one koji ne žele da potroše mnogo, a da svoj godišnji odmor provedu uz polupansion u hotelu sa 3*, u jednom od napoznatijih letovališta na Halkidikiju. 

Hotel Porfi Beach 3*- Nikiti

Hotel Porfi Beach 3*- Nikiti

3*

Hotel Porfi Beach 3* nalazi se 3 km od gradića Nikiti, na poluostrvu Sitonija, na Halkidikiju. 

Hotel Porfi Beach ima a la carte restoran, bar, bar na plaži, bar kraj bazena, recepciju sa sefovima (uz doplatu na licu mesta), igralište za decu, bilijar (uz doplatu na licu mesta), TV salu, soba sa video igrama, wi-fi Internet u javnim delovima hotela (uz doplatu na licu mesta), bazen sa delom za decu, teniski teren (uz doplatu na licu mesta), mini market, parking... Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 7 eur (set: 2 ležaljke i suncobran). Peškiri za bazen i plažu se iznajmljuju uz depozit. 

Sve sobe Porfi beach su klimatizovane i imaju TV, frižider, TWC sa fenom, krevetac (na upit, bez doplate), balkon ili terasu i telefon. 
 
 

Hotel Makednos 2* - Nikiti

Hotel Makednos 2* - Nikiti

2*

Hotel Makednos 2* nalazi se između mesta Nikiti i Neos Marmarasa. Sam hotel Makedons 2*+ je smešten iznad prelepog zaliva Govia, na poluostrvu Sitonija, na Halkidikiju.