Parga

Vila Tsimas - Parga

Vila Tsimas - Parga
Vila Tsimas se nalazi na 550m od plaže Piso Krioneri.  Vila raspolaže 1/2 i 1/3 studijima kao i  1/4 i  1/5 duplex apartmanima. Svi studiji/apartmani poseduju kompletno opremljenu kuhinju, TWC, terasu, TV i klima uređaj (doplata na licu mesta). Studiji se čiste na 6 dana, a zamena posteljine i peškira je na 3 dana. Vila poseduje roštilj u dvorištu i internet.

Vila Sifakis - Parga

Vila Sifakis - Parga
Vila Sifakis se nalazi na 150 m od centra Parge, na desetak metara od vile Miltos i hotela Bacoli, a od plaže je udaljena 350m. Iza vile nalazi se javni parking. Vila raspolaže 1/2 i 1/3 studijima, kao i  1/3+1  i 1/4 apartmanima koji sadrže opremljenu kuhinju sa mikrotalasnom pećnicom, kupatilo, TV, terasu, klima uređaj (uz doplatu), i internet. Studiji/apartmani se čiste svakog drugog dana, posteljina i peškiri se menjaju 2 puta u toku smene.

Vila Limona - Parga

Vila Limona - Parga
Vila Limona nalazi se na 400m od centra i na 600m od plaže. Apartmani raspolažu 1/2 i 1/3 studijima. Svi studiji poseduju kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, TV i klima uređaj (doplata na licu mesta). Studiji se čiste na 6 dana, a zamena posteljine i peškira je na 3 dana.

Vila Filio - Parga

Vila Filio - Parga
Vila Filio nalazi se u srcu  letovališta Parga, na 500m od doka, 700m od gradske plaže, 450m od Valtos plaže. Vila raspolaže studijima za dve i tri osobe koji se nalaze u prizemlju i na spratu kućeSvi apartmani sadrže kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa, WiFi. Korišćenje klime doplaćuje se 5 eur dnevno.

Vila Bilis - Parga

Vila Bilis - Parga
Vila Bilis nalazi se na 500m hoda od male gradske plaže, 700m od velike gradske plaže, 10 minuta od doka. Studiji u vili  za dve i tri osobe nalaze se u prizemlju i na spratu kuće. Apartmani sadrže kuhinjski blok,  televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa. Gosti apartmana mogu koristiti klimu uz doplatu.  

Vila Aristea - Parga

Vila Aristea - Parga
Vila Aristea nalazi se u srcu Parge, kod crkve i škole, na 500m od doka, 700m od gradske plaže, 700 od šetališta. Studiji u vili su za dve i tri osobe nalaze se u prizemlju i na spratu kuće. Svaki apartman sadrži kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa.  Korišćenje klime doplaćuje se 5 eur dnevno.

Vila Dijamantis - Parga

Vila Dijamantis - Parga
Vila Dijamantis je udaljena je 350 metara od mora. Tvrđava Parga sa koje se vidi mesto kao na dlanu je udaljena 300 metara od vile Dijamantis.  Plaža Valtos se nalazi na 600 metara od vile Dijamantis. Aerodrom Aktion je udaljen 51 km. Dok boravite u Pargi na grčkom suncu možete uživati na peskovitim i šljunkovitim plažama Valtos, Krioneri i Piso Krioneri.

Vila Tsimas - Parga

Vila Tsimas - Parga
Vila Tsimas se nalazi na 550m od plaže Piso Krioneri. Vila Tsimas raspolaže sa 1/2 i 1/3 studijima. Svi studiji poseduju kompletno opremljenu kuhinju, TWC, terasu, TV i klima uređaj (doplata na licu mesta). Studiji se čiste na 6 dana, a zamena posteljine i peškira je na 3 dana.

Vila Sifakis - Parga

Vila Sifakis - Parga
Vila Sifakis se nalazi na 150 m od centra Parge, na desetak metara od vile Miltos i hotela Bacoli. Od plaže je udaljena 350m. Iza vile nalazi se javni parking. Vila raspolaže 1/2, 1/3, i 1/4 studijima i apartmanima koji sadrže opremljenu kuhinju sa mikrotalasnom pećnicom, kupatilo, TV, terasu, klima uređaj (uz doplatu). Studiji/apartmani se čiste svakog drugog dana, posteljina i peškiri se menjaju 2 puta u toku smene.

Pages