Stavros

Aparthotel Aelia Living Luxury - Stavros

Aparthotel Aelia Living Luxury - Stavros
Lokacija: vila se nalazi na glavnom putu u Stavrosu (preko puta marketa "Discount"), udaljena oko 700m od plaže. Vila je potpuno nova (januar 2016) i predstavlja jednu od najlepših vila u Stavrosu. Za izbor ove vile svakako ne treba da bude presudan faktor udaljenost od plaže, jer ovaj moderan objekat izgrađen po najvišim standardima savremene arhitekture pruža izuzetan komfor svojim gostima. Enterijer vile je takođe moderno dizajniran, a smeštajne jedinice potpuno opremljene (čajna kuhinja sa kompletnim priborom, ketler, mikser za frape, frižider, klima uređaj, LCD-TV, kupatilo sa toaletom i fenom, papuče, terasa). U dvorištu vile se nalazi bazen sa suncobranima i ležaljkama. Preko puta vile je veliki parking, na kome gosti vile mogu da parkiraju svoje automobile. U objektu se nalazi lekarska ordinacija.

Vila Soso- Stavros

Vila Soso- Stavros
Vila Soso je udaljena 250m od centra I 150m od plaže. Vilu okružuje lepo dvorište sa dosta zelenila.

Vila Dimitris House- Stavros

Vila Dimitris House- Stavros
Vila Dimitris  house se nalazi 250m od mora i 150m od centra Stavrosa, u urbanom delu Stavrosa, u blizini butika, restorana, kafića.Poseduje dvokrevetna, trokrevetna i četvorokrevetna studija, u prizemlju, na prvom i drugom spratu, kao i dupleks apartmane, smeštene na trećem spratu.Sve smeštajne jedinice imaju opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, WIFI, TV, klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, 5€ dnevno).

Vila Antonia - Stavros

Vila Antonia - Stavros
Vila Antonia se nalazi u mirnom delu Stavrosa, nedaleko od glavnog puta. Od centra je udaljena 100m i oko 200m od plaže. U blizini vile su brojne pekare, supermarketi, prodavnice. Poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije koji imaju kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu.

Vila Marina - Stavros

Odlično pozicionirana, na samo 30m od prelepe peščane plaže pod platanima i oko 300m od centra Stavrosa nalazi se vila Marina.

Vila Anthodi- Stavros

Vila Anthodi- Stavros
Vila Anthodi u Stavrosu je moderna vila sa bazenom, nalazi se na udaljenosti oko 400m od plaže.

Vila Maria - Stavros

Vila Maria - Stavros
Vila Maria se nalazi na udaljenosti od 700m od centra Stavrosa i 80m od plaže, poseduje mali bazen.

Vila Cross Plaza- Stavros

Vila Cross Plaza-  Stavros
 Vila Cross Plaza je novoizgrađena i izuzetno moderno i komforno uređena. Nalazi se u mirnijem, novijem delu Stavrosa u neposrednoj blizini nove crkve. Od plaže je udaljena oko 150m , a od centra mesta oko 400 m.

Pages