Svetski kongres neurologije- WCN 2019 Dubai UAE

Organizacija putovanja na svetski kongres neurologije u Dubai  (Ujedinjeni Arapski Emirati) je u toku. Formirana je grupa, tako da je polazak garantovan. Preporučuje se da se zainteresovani jave agenciji Rubicon travel, organizatoru putovanja za Dubai na svetski kongres neurologije, radi blagovremene organizacije i rezervacije avio karata i smeštaja u Dubai-u. U prilogu se nalazi program putovanja na svetski kongres neurologije 2019. u Dubai-u.

Rubicon travel obezbeđuje plažanje kotizacije za kongres neurologije, kao i pribavljanje vize za Dubai (ujedinjene arapske emirate), obzirom da su još uvek potrebne.

U slučaju da su potrebna dodatna pitanja, pošaljite ih na email kongresi@rubicontravel.rs ili pozovite Mirko Levajac mob 060 4141540.

Rubicon travel je Tour operator, članica YUTA Standarda kvaliteta i YUTA osiguranja od insolventnosti ili neizvršenja plaćenih usluga putovanja u organizaciji turističke agencije.

World Congress of Neurology, October 26-31. 2019.

1. dan (26.10.2019.)

BEOGRAD – DUBAI

 

LET DO DUBAI-a, TRANSFER I SMEŠTAJ U HOTELU

 

Sastanak putnika na aerodrom Nikola Tesla u 11:00 sati sa vodičem RUBICON TRAVEL-a. Poletanje za Dubai u 14:00 (let FZ 1746). Let traje oko 5 sati i 35 minuta. Topli obrok (vegetarijanski ili nevegeratijanski) uključeni dok se pića plačaju u avionu. Sletanje u Dubai u 21:20. Na pasoškoj kontroli se snimaju oči putnika. Vizni karton ulaska u UAE obavezno čuvati jer se može tražiti i prilikom izlaska iz zemlje (moguće je DA VIZE DRŽAVLJANIMA SRBIJE BUDU UKINUTE). Preuzimanje prtljaga na traci gde je označen vaš let. Poželjno je promeniti manji iznos novca u aerodromskoj zgradi a dalje menjanje novca isključivo je najpovoljnije u menjačnicama u gradu (čak i na metro stanicama) tokom boravka. Na izlazu iz aerodromske zgrade putnike čeka predstavnik lokalnog agenta sa tablom na kojoj piše RUBICON TRAVEL. Potom transfer do hotela 4 *. Smeštaj. Noćenje.

2. dan (27.10.2019.)

 

 

 

KONGRESNE AKTIVNOSTI

 

IZLET

RAZGLEDANJE GRADA

 

Doručak (švedski sto). Pre podne pedviđeno je za odlazak na kongres, registraciju i aktivnosti na kongresu. Individualni povratak u hotel.

# Posle podne odlazak u poludnevno razgledanje grada Dubai, kada će gosti  moći na pravi način da upoznaju spoj tradicionalnog i modernog Dubaija. Odlazak do plaže Jumeirah i Palminog ostrva. Na samom rubu ostva gosti će imati pauzu za fotografisanje čuvenog hotela “Atlantis The Palm”. Nakon toga odlazak do Jumeirah džamije Dubaija sagrađene po uzoru na Fatimid džamiju u Egiptu. Foto pauza kod jednog od najpoznatijih hotela na svetu- hotela Burj Al Arab. Dalje, vožnja do starog dela grada, pored palate vladarske kuce Dubaija- Al Fahidi tvrđave, stare oko 200 godina. pretvorene u muzej sa veoma interesantnom postavkom od najstarijih dana beduinskog života, pa sve do modernizacije tj pronalaska nafte u Emiratima. Nastavak razgledanja grada- plovidba preko kanala Krik tradicionalnim prevozom- čamcem Dov i poseta najstarijem delu Dubaia: Zlatnom suku i Suku začina.  Na samom kraju- fnale razgledanja: odlazak do najviše zgrade sveta Burj Kalife i prisustvovanje fantastičnom večernjem svetlosnom spektaklu atraktivnih fontana.

Povratak u hotel Slobodno veče.... Noćenje.

3. dan (28.10.2019.)

 

KONGRESNE AKTIVNOSTI

 

VOŽNJA DŽIPOVIMA PO PUSTINJI, BEDUINSKO SELO, BBQ I SHOW PROGRAM

Doručak (švedski sto). Prepodnevne aktovnosti na kongresu.

#Popodne: Beduinsko selo u putstinji- Džip safari: vožnja do planine Hatta i granice sa Omanom. Kada se nađete izvan granica grada ubrzo će se pojaviti fantastični pustinjski pejzaži. Iskusni vozači provozaće vas preko peščanih dina i pokrenuti u vama jak adrenalin. Nakon uzbudljive vožnje odlazimo do farme kamila, gde ćete ih videti u njihovom prirodnom elementu i okruženju. Uživanje u zalasku sunca i lepoti pustinje u sumrak. Posle toga, odlazak u kamp u pustinji gde vas očekuje arapska dobrodošlica sa urmama i arapskom kafom, orijentalni švedski sto sa ’’Live BBQ’’, roštiljem, zabavni program (trbušni ples...). Tu je i ’’kana dama ’’ koja će po želji iscrtati ruke kanom, a kamile su dostupne za one koji žele da se oprobaju u jahanju istih.

 Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan (29.10.2019.)

 

 

KONGRESNE AKTIVNOSTI

 

IZLET ABU DHABI

 

Doručak (švedski sto). Prepodnevne aktovnosti na kongresu.

# Posle podne izlet u Abu Dabi- komercijalnog i državnog centra  Ujedinjenih Arapskih Emirata. Prepoznatljiv je u svetu kao emirat jedan od najvećih naftnih proizvođača, što je i doprinelo da svi emirati UAE dožive veliku ekspanziju u građevinarstvu, arhitekturi, turizmu i trgovini. Poseta grandioznoj džamiji šeik Zajeda, jednoj od najvećih i najraskošnijih na svetu, koja svojim izgledom simbolično pokazuje religioznost, veličinu i moć Emirata. Za ulazak u džamiju obavezno je poštovati niz običaja (pokrivena ramena i duge pantalone ili suknje..). U nastavku vožnja panoramsko razgledanje fascinantnih građevina, Heritage Village- upoznavanje sa životom stanovništva pre ekspanzije turizma. U nastavku,  mogućnost zaustavljanja kod luksuznog dela dubai-a Marine . Povratak u hotel. Noćenje

5. dan (30.10.2019.)

 

KONGRESNE     AKTIVNOSTI

Doručak (švedski sto). Slobodano vreme za aktivnosti na kongresu.

Slobodno vreme za kupanje na plaži, shopping ili individualno razgledanje grada. Mogućnost fakultativnog organizovanja jednog od najlepših večernjih izleta u Dubaiju- krstarenja atraktivnim delom grada- Marinom sa vecerom na brodu, što je jedinstvena prilika da se posmatraju velelepna svetla nebodera jednog od najraskošnijih delova grada budućnosti.

Povratak u hotel. Noćenje.

6. dan (31.10.2019.)

 

DUBAI - BEOGRAD

Rani jutarnji transfer na aerodrom (oko 5.45 sati ujutru, doručak će biti poslužen u vidu lunch paketa). Poletanje za Dubai u 09:05 sati (let FZ 1745). Let traje oko 6 sati.  Topli obrok (vegetarijanski ili nevegeratijanski) uključeni dok se pića plačaju u avionu. Dolazak u u 12:15.

 

 

 

 

 

CENA PUTOVANJA U EVRIMA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI

(plativo u dinarima po prodajnom kursu  Banca Intesa Banke)    

Datum polaska

Usluga

Cena po osobi u dvokrevetnoj sobi u €

 

26. OKTOBAR 2019.

Prema programu

Pozvati

                   

 

U cenu putovanja je uračunato:

- prevoz avionom na navedenim relacijama, 20 kg kabinskog i 7 kg ručnog prtljaga po osobi, smeštaj u dvokrevetnim ili jednokrevetnim sobama na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto)

- transfer aerodrom- hotel- aerodorom

- Topli obrok u avionu (vegetarijanski ili nevegeratijanski). Piće se doplaćuje kreditnom karticom.

- usluge profesionalnog vodiča na srpskom jeziku koji putuje zajedno sa grupom iz Beograda

- gradske takse 15 AED po sobi po noći

- avio takse 124 € (cena avio taksi je data u trenutku objavljivanja programa, podložna je promeni i konačna cena avio taksi se obračunava 14 dana pred put u trenutku štampanja avio karata)

-  jedna boca vode 500ml po osobi tokom svake ekskurzije,

- troškovi organizovanja putovanja,

 

 

U cenu putovanja nije uračunato:

 • Međunarodno zdravstveno osiguranje (cca 1€ po danu)
 • Kotizacija
 • Individualni troškovi koji nisu navedeni u programu putovanja
 • Izleti koji nisu navedeni u programu, odnosno spomenuti kao fakultativni
 • Viza za Ujedinjene Arapske Emirate 75 €  po pasošu (cena vize je namerno izražena posebno jer prema očekivanjima srpkog ministarstva inostranih poslova do oktobra naredne godine očekuje se ukidanje viza za državljane Srbije)
 • (Pribavljanje vize UAE i međunarodnog zdravstcenog osiguranja ili kotizacije je moguće preko agencije Rubicon travel uz blagovremeno dostavljanje potrebnih dokumenata)

 

 

HOTEL:

Holiday Inn Dubai – Al Barsha 4*

(ovaj deo grada Al Barsha je najbolji deo grada za turiste zbog blizine jednog od najvećih šoping cetara Mall Of The Emirates, blizine metro stanice, velikog broja restorana i prodavnica u blizini...)

Ovaj hotel u Dubaiju nudi otvoreni bazen, krovnu terasu i teretanu. Smešten je na popularnom Šeik Zajed Roudu u četvrti Al Barša, na 5 minuta hoda od tržnog centra Mol of Emirejts. Elegantne sobe u hotelu Holiday Inn Dubai Al Barsha imaju enterijer u savremenom stilu sa tradicionalnim arapskim detaljima. Svaka soba u ovom hotelu sa 4 zvezdice sadrži TV i pribor za pripremu čaja/kafe. U ukupno 3 hotelska restorana pripremaju se raznovrsna jela, od internacionalne kuhinje, preko tajlandskih do indijskih i arapskih. Gostima su na raspolaganju i 2 bara, uključujući bar u kojem se prikazuju prenosi sportskih događaja. Hotel Holiday Inn Dubai Al Barsha udaljen je samo 5 minuta hoda od odmarališta Ski Dubai. Dubai Medija i Internet Siti, Slobodna ekonomska zona Džebel Ali i kampus Knowledge Village nalaze se takođe u blizini hotela.  Destinacija Al Barša je odličan izbor za putnike koje zanimaju šoping, kupovina odeće i luksuzni šoping.

 

 

 

 

 

 

 

 

Važne napomene !!! :

 

 • Viza za Ujedinjene Arapske Emirate je potrebna državljanima Srbije, Crne Gore, Bosne i Makedonije, dok državljanima Hrvatske i Slovenije nije potrebna.

Agencija posreduje prilikom dobijanja viza i putnici su u obavezi da dostave sledeću dokumentaciju: Kopiju prve strane pasoša u boji i jednu fotografiju veličine kao za pasoš u boji. Dokumentacija može da se dostavi elektronskim putem na e-mail  marko.milutinovic@rubicontravel.rs  sa naznakom UAEVIZE najkasnije 5 radnih dana pred put (neradni dani u UAE su petak i subota).

PASOŠ MORA DA VAŽI NAJMANJE JOŠ 6 MESECI NAKON ZAVRŠETKA PUTOVANJA !!! Putnici koji u pasošu imaju izraelski pečat mogu ući u Ujedinjene Arapske Emirate, osim ako putuju iz samog Izraela!

 • Pravila hotela uslovljavaju da se na recepciji ostavlja depozit u gotovini ili kreditnom  karticom, koji se vraća prilikom odlaska iz hotela. Preporučujemo upotrebu kreditinih kartica !

MINIMUM ZA REALIZACIJU GRUPE JE 20 PUTNIKA !

 • USLOVI PLAĆANJA:  UPLATA RANE AKONTACIJE 50% NA CENU IZ TABELE BEZ AVIO TAKSI ODMAH NAKON REZERVACIJE. OSTATAK OD 50%  60 DANA PRED PUT !                                                                                                                                                           
 • Uplata se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Intesa banke na dan uplate.
 • PREMA UGOVORU SA PARTNEROM IZ EMIRATA, MOŽE DOĆI DO PROMENE HOTELA, ALI SA OBAVEZOM DA OBEZBEDI HOTELE ISTE KATEGORIZACIJE I SLIČNE LOKACIJE !
 • MINIMALNI BROJ PUTNIKA 20. U SLUČAJU MANJEG BROJA PUTNIKA CENA JE PODLOŽNA UVEĆANJU !
 • CENA JE GARANTOVANA UZ UPLATU AKONTACIJE DO 27.12.2018. GODINE

 

Korisne informacije:

 

 • Uobičajene vremenske prilike u ovom periodu su karakteristične za pustinjsku zemlju arabijskog poluostrva. Temperature vazduha su u proseku od 25 do 35 °C u toku dana, dok su večeri prijatnije sa temperaturom u proseku od oko 20 do 25 °C. Vlažnost vazduha je  oko 70 %.
 • Valuta Ujedinjenih Arapskih Emirata  je dirham: decembar 2019. 1USD = 3,67 AED, 1EUR = 4,20 AED 
 • NA PUT JE BOLJE PONETI VALUTU US$ ZBOG BOLJEG KURSA
 • Preporučuje se poneti kapu ili šešir za sunce i  kreme za sunčanje sa visokim faktorom.

 

 • Mole se putnici da provere tačno vreme leta dva dana pre polaska na telefon +381 11 3981411.

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja

Organizator putovanja je Turistička agencija Rubicon Travel doo, Licenca broj OTP 16 / 2014 od 28.02.2014.

Specijalizovana agencija za organizaciju kongresa i putovanja na kongrese

 

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja:  Rubicon travel - Beograd.

 

Cenovnik broj 1 od 12.12.2018.

 

                                     Rubicon travel vrši usluge plaćanja kotizacije: