Maldivi - Individualna putovanja

 

 

Ukoliko tražite svoju destinaciju koja je okružena kristalnom vodom i plažama koje oduzimaju dah, pronašli smo ga za vas...Maldivi!!!

Maldivi predstavljaju  idealnu destinaciju za odmor koja će vas očarati kristalno bistrom vodom, šarenim podvodnim svetom ,mekanim belim peskom i toplim morem. Ovo je destinaciju na koju ćete poželeti da se vratite.

Opšte informacije

Maldivi su ostrvska zemlja koja se nalazi u Indijskom okeanu  a čini je lanac od oko 1200 koralnih ostrva grupisanih u atole od kojih su 200 naseljena.

Ostrva koralnog porekla obiluju bujnom vegetacijom tropskog pojasa, belim sitnim peskom i kristalno čistim morem, tako da je ronjenje u vodama Maldiva fascinantan doživljaj. Turizam na Maldivima je koncipiran tako da je svako ostrvo jedan hotel, tj, odmaralište samo za sebe, što pruža gostima pravi užitak posebnosti i izuzetno mirnog i tihog odmora… O kvalitetu i posebnosti destinacije govori i sama cinjenica da su mnoge poznate ličnosti svetskog džet sveta otkupile ostrva za sopstvene potrebe…Više od Maldivima pogledajte OVDE

Podvodni svet na Maldivima je jedan od  najbogatijih i najšarenijih na svetu. Možete roniti sa maskom i disaljkom ili se odlučiti za dubinsko ronjenje. Većina resorta ima svoje škole ronjenja pa se možete pripremiti za svoj prvi zaron. Na Maldivima je moguće da ronite kako u lagunama tako i na udaljenim grebenima u zavisnoti od vašeg iskustva.  Ronilački centri obezbeđuju obuku, opremu kao i prevoz.Maldivi su fantastična lokacija za ronjenje zbog svog velikog bogatstva podvodnog sveta. Na dubinama do 30m možete videti sivu grebensku ajkulu, morske kornjače, mante i koralne ribice. Više o ronjenju na Maldivima pogledajte OVDE

 

  10 dana/7 noći
  od 1555 €
  Odraslih osoba:
  Dece:
  maldivi-daleke destinacije

  Slične ponude