Daleke destinacije

Ako želite da sami ili u malom društvu putujete do nekog izabranog mesta u Srbiji, Evropi ili na nekom od drugih kontinenata direktno, ili uz zadržavanje u drugim mestima putujući prema izabranoj destinaciji, ili želite da vam se organizuje put oko sveta, po sopstvenim željama- javite se stručnom timu Rubicon travel-a.

Ako želite da iznenadite svog partnera, porodicu, poslovne partnere ili iz drugog razloga da orgnizujete individualno putovanje bilo gde, Rubicon Travel će vam obezbediti prevoz, smeštaj, lokalne transfere i organizovati lokalne najatraktivnije izlete sa profesionalnim vodičima.

Vaše je da kažete vaš izbor destinacija i uputite nas u suštinu putovanja, a mi ćemo dati maksimum da napravimo individualno putovanje po vašoj meri, uz pronalaženje najpovoljnijih cena u odnosu na predpostavljeni kvalitet usluga u toku putovanja. Rubicon Travel i Rubicon Premium servis će vam izaći u susret.

Za period 2021/2022. godinu, za doček nove godine, za božićne praznike mi smo agencija koja organizuje avio let, transfere i smeštaj u najzanimljivijim i najsigurnijim letovalištima naročito za individualna putovanja prema poznatim svetskim destinacijama sa toplim morima mao što su Maldivi, Mauricijus, Sejšeli, Bali, Zanzibar i Tajland u Indijskom okeanu, kao i letovališta u regiji Kariba (Kuba, Dominikana, Kankun, Aruba...) Više o dalekim destinacijama možete pogledati OVDE

Srbija je za vreme pandemije Covid za domaće turiste postala vrlo interesantna.