Dubai Expo - Svetska izložba 2021.

Rubicon Travel | 29/09/2021 - 12:22
Dubai Expo - Svetska izložba 2021.

DOBRODOŠLI U SVET NA JEDNOM MESTU

Dubai EXPO 2021 se tradicionalno organizuje u čast uspeha čovečanstva i je najveći događaj koji je ikada organizovan na srednjem istoku- Ekspo 2021- 2022 Dubai. Dubai Expo je revolucionarni spektakl koji okuplja više od 200 učesnika - uključujući zemlje, inovatore, kompanije, nevladine organizacije, preduzetnike, univerziteta i naučnika i kreativaca.

On je postavljen po temama „Povezivanje umova- stvaranje budućnosti “ Ekspo 2021. Ovaj sajam u Dubai-ju predstavlja priliku za sve nas da stvorimo smisleno nasleđe koje će motivisati generacije da oblikuju Svet prema meri zivota, slobode i ljubavi. Dubai Expo 2021,  je događaj pun iznenađenja, događaja, zabave i inovacija koje izazivaju divljenje i oduđevljenje...

Nešto od onoga što možemo očekivati:

  •  Govorimo o baštama u kosmosu,
  • emiratska opera i jedna od najvećih na svetu
  • Ekrani za projektovanje od 360 stepeni;
  • govorimo o svemirskim temama
  • igrališta napravljeni od istih materijala kao svemirski brodovi;
  •  govornici, misli i diskusije naučnika i umetnika
  • dostignuća koje će trajati ceo život.
  • stlni dnevni programi

Od prvog događaja 1851. godine, Svetske izložbe su povezivali ljudi, obogatili živote i

ubrzali napredak civilizacije i samog čoveka.

Okupljajući nacije i države staraju se zajednilke snage, zajednički ciljevi, podrška obrazovanju, inovacijejama i mešusobnoj saradnji.

 Ekpo Dubai doprinosi bogađenju zaostavštine 21. veka suprotstavljajući se izazovima sa kojima se suočava Svet, koji su sve složeniji i međusobno povezani.

Iz svega toga vas pozivamo:

DOBRODOŠLI U SVET UJEDNOM MESTU- Dubai Expo 2021

Turistička agencija Rubicon travel organizuje putovanje i odlazak na Dubai Expo 2021.  Svi koji su zainteresovani da nabave karte za ulazak u svetsku izložbu Dubai Expo 2021 kao i dobiti odgovor na pitanje kako otići na svetsku izložbu u Dubaiju mogu se obratiti organizatoru putovanja.  Agencija koja organizuje smeštaj u hotelima u Dubai kao i povoljne avio karte za Dubai je Rubicon travel agencija iz Beograda.

U slučaju da postoji zainteresovanost za organizaciju grupnog putovanja u Dubai na svetsku izložbu Dubai Expo 2021, obratiti se turističkoj genciji Rubicon travel.

Koja je režim ulaska u UAE, odnosno emirat Dubai možete se obratiti ambasadi UAE u Srbiji ili organizatoru putovanja na vetski sajam Dubai Expo- Rubicon travelu.