Specijalna putovanja

Imajući nephodne informacije o potrebama klijenata za odgovarajućim uslugama u turizmu, Rubicon travel može organizovati posebna putovanja za recimo odlazak na kongrese, sajmove, različite sportske ili kulturne događaje, za zaljubljene (medeni mesec, godišnjice braka, putovanje iznenađenja...), za ljubitelje pešaćenja i istraživanja, za društvo koje ide u šoping, da se zabavlja ili da sklopi poslovni ugovor... odnosno da komponuje putovanje po meri klijenta  sa sa drugačijim tematski, prostornim i vremenskim afinitetima u odnosu na standardno putovanje (ljubitelji prirodnih lepota, sportskih nadmetanja, sportkih ekipa, grupe umetnika... U svim prilikama organizujemo prikladne usluge i aktivnosti koji imaju za cilj da udovolje očekivanja našeg klijenta. Na vama je da se tačno i u svakom aspektu izazite šta želite, a posao Rubicon travel-a je da upotrebi svoje znanje i iskustvo da se želje ispune.

Do sada smo organizovali velike kongrese sa preko 1000 učesnika, putovanja na kongrese skoro na sve kontinete, pojedinačna poslovna putovanja, organizaciju kulturnih nastupa u inostranstvu, organizaciju priprema sportskih ekipa, organizaciju grupnih poslovnih skupova i obilazaka proizvodnih i privrednih subjekata...

U slučaju da imate ovakvu potrebu za organizacijom putovanja, važno je da našem menadžeru putovanja jasno predstavite vaše zahteve i očekivanja na osnovu čega će se uraditi plan putovanja i izbor cene i kvaliteta traženih usluga, kao osnova za realizaciju putovanja.

Posebno organizujemo individualna putovanja na Bali, Sejšele, Mauricijus i Maldive. Najpovoljnije cene za luksuzna putovanja sa kvalitetnim smeštajem sa uključenim avio prevozom, lokalnim transverima i kvalitetnim smeštajem u vreme kada na ovim destinacijama nije loše vreme tj vansezona možete dobiti u turističkoj ageniji na Voždovcu u Beogradu.

Obzirom da Rubicon travel neprestano organizuje različite vrste ovakvih putovanja, sa zadovoljstvom vas pozivamo da zajedno stvorimo putovanje baš onakvo kakvo očekujete.