Najbolje ocenjeni hoteli 2024.g. u Turskoj prema TripAdviser-Srbija

Rubicon Travel | 03/09/2021 - 12:12
Marmaris Bay Resort Turska

Mnogo hotela u Turskoj su vrlo kvalitetni, međutim neki hoteli u Turskoj imaju najbolju uslugu. Ovo je lista luksuznih hotela u Turskoj koji su najbolji:

Broj 1  Marmaris Imperial Hotel -Marmaris, Turska "Lokacija se može okarakterisati kao spektakularna! Čim ustanete iz kreveta imaćete širok pogled na okean, a večeraćete uz prizore neverovatnih zalazaka turskog sunca".

Broj 2  Liberty Hotels Lara -Antalija, Turska " Bezbedan i odličan hotel, sa malo manjim sobama. Koncept AI fenomenalan"

Broj 3 Club Med Palmiye - Kemer, Turska "Ne previše luksuzan koliko vrlo zabavan."

Broj 4 Cornelia Diamond Golf Resort & Spa - Belek, Turska "Hotel je odličan ne samo za porodice sa decom, nego i za golfere. Usluga odlična."

Broj 5 Club Med Kemer - Kemer, Turska Proveriti mogućnost boravka. ML

Broj 6 Club Voyage Sorgun - Sorgun, Turska Hotel sa raznovrsnom ponudom usluga. Veliki broj povratnih gostiju.

Broj 7 Voyage Bodrum - Grad Bodrum, Turska  Odličan moderan hotel sa dobrom hranom.

Broj 8 SENTIDO Perissia -Side, Turska U svim kategorijama odlično ocenjen od strane gostiju

Broj 9 Hotel Riu Kaya Belek - Belek, Turska Odlična usluga i  raznovrsne kuhinje nude veliki izbor hrane. Odlični animatori.

Broj 10 Pegasos World Hotel - Manavgat, Turska Hotel u vrlo lepom ambijentu. Odličan izbor za porodicu sa manjom decom, jer je osoblje prema deci neverovatno ljubazno.

Naravno, o ukusima ne treba raspravljati, ali je važno da je izbor turskih hotela sa povoljnom cenom i dobrim kvalitetom veliki.

Rubicon travel nudi velike popuste tokom proleća za hotele u Turskoj.